Presentaties, jubilea en bruiloften


Voor andere aangelegenheden kunt u mij ook vragen. Om van u of iemand anders voor een speciale gelegenheid een interview met u op te nemen en te monteren. Meest voor de hand liggend is een presentatie ten behoeve van een sollicitatie. Maar ook een nieuwe baan of een nieuw project zijn aanleidingen om u eens zelf te laten interviewen. Natuurlijk kan ik u ook interviewen over uw visie op (het) werk of bedrijf. Korter gezegd: om zo uw project,  opdracht of visie te presenteren.

Ook zijn er gelegenheden te bedenken die samenhangen met “het zoveel jaar bestaan”, de zo dierbare gebeurtenissen die we jubilea noemen. Of: neem nu een andere gelegenheid; het jaar bij de zaak zijn

U kunt ook met mij contact opnemen als het gaat om huwelijken. Op dvd kan ik, bijvoorbeeld door middel van een ‘duo-interview’  het verhaal van het bruidspaar vastleggen. Behalve dat het leuk is voor later, kunnen zo alle bruiloftsgasten (ver) voor de trouwerij het bruidspaar beter leren kennen. En, natuurlijk kan zoiets ook achteraf, als dank aan de bruiloftsgasten. Zo’n dvd bestaat bijvoorbeeld uit een impressie van de bruiloft met een pracht van een ‘hoofdstuk’ waarin het bruidspaar zich nog eens presenteert.